dijous, 28 de febrer del 2013

LENDOIRO CULPABLE SÍ, LA FISCALIA, TAMBÉ.

La continuïtat del president del Deportivo Augusto Cesar Lendoiro està en perill, donat que el club es troba en ple concurs de creditors, i el jutge ha anunciat que, després de escoltar totes les parts, si la decisió era contraria als interessos de Lendoiro, aquest seria apartat del club. 
Per contra, els advocats del club defensen la continuïtat del president al capdavant de la gestió econòmica de la entitat, i així ho ha comunicat a l'audiència, ja que entenen que no hi ha motius per procedir al canvi de règim (de intervenció a suspensió). 
En aquest sentit,afirmen que només hi podria haver aquest canvi si es demostrés que s'han dut a terme actes al marge de la intervenció o falta de col·laboració de l'administrador social amb el propi jutjat, cosa que asseguren que no ha passat.

En l'escrit emès per els advocats del Deportivo, també hi apareix la negativa a que el president Lendoiro deixi de rebre el seu salari com a president professional, nega les possibles irregularitats comptables que denuncia l'administrador concursal i situa el deute per sota dels 93 milions d'euros que la Fiscalia reclama, tot i que també per sobre dels 40 milions que el club va anunciar en els seus comptes del 30 de Juny de 2012.



Dit tot això, què ens hem de creure i què no? A qui donem suport i a qui no? 

Creiem que en aquests casos, sempre hi ha una mica de tot, l'exemple clar ens el deixen amb el tema dels comptes. La Fiscalia reclama 93 milions, el club anunciava nomes 40 milions de deute, i al final sembla ser que ni una cosa ni l'altra. 
Només és un dels molts casos que hi ha en el món de l'esport, on, com vam comentar en entrades anteriors, se'ls dóna més marge d'error de lo normal, i després, quan el globus ja no pot inflar-se més i explota, trobem que la culpa no només és del nen per seguir bufant i inflant-lo, sinó que també és culpa del pare per no avisar-lo i lligar el globus quan tocava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada